Mitt klimatkatastrofala liv av Sasci Lloyd (Bonnier Carlsen)

Inom temat miljö- och hållbar utveckling läser vi naturligtvis skönlitteratur kopplat till arbetsområdet. Vi sammanfattar det vi har läst under några veckor framöver. Välkommen att läsa våra inlägg i kommentarsfältet!

3 reaktioner till “Mitt klimatkatastrofala liv av Sasci Lloyd (Bonnier Carlsen)”

  1. Först och främst handlar det om Laura och hennes katastofala liv. England har precis fått en ny koldioxidlag. Man får 200 koldioxidpoäng och inte mer. Koldioxiden går till resor,mat,el och allt nödvändigt man köper. Laura har en syster som brytit mot denna lagen, pågrund av det sitter hon i ett ”fängelse” för folk som stigit sin koldioxid gräns. Hennes pappa blir arbetslös och mamman har en deprition

  2. Sen sist har London fallit ihop, det är en extrem vatten torka. Eftersom att borgmästaren i landet inte försöker göra så mycket så blir det många demostrationer. Lauras familj åker ut i skogen på ett läger för föräldrarna tycker dom ska komma ut mer. Lägret gick inte direkt som dom tänkte sig dock.

  3. London har drabbats av panik, det har rengnat. Regnat så mycket att det har blivit översvämmningar över hela london, men Lauras familj är i säkerhet. Lauras pojkvän Ravi fick ett stependium i Tyskland och var därför tvungen att sticka till Tyskland. Några månader efter att Ravi stack blev Laura ihop med Adi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *